Touch me again (healing hands)

Knuffel Coaching / Workshops


In deze moderne tijd is het erg makkelijk door de dagelijkse stress en drukte om de verbinding met jezelf en mogelijk met je partner te verliezen. Touch me again, Helpt u om de verbinding met jezelf weer terug te vinden en hoe weer echt verbonden te zijn met elkaar.

Wat kan Touch me again voor mij betekenen?

Touch me again geeft handvaten, tools, in de vorm van workshops, van laagdrempelig weer leren aanraken en voelen, tot volledige overgave door middel van meditatie , knuffelen, tantra, en energetische (intieme) massage. Dit voor jou persoonlijk en / of samen met je partner.

Healing hands

Tijdens de knuffel sessie's zal er indien gewenst helende energie gestuurd worden zodat er ook op diepere lagen heling plaats kan vinden, zodat emotionele, fysieke en geestelijke blokkade's geheeld en opgelost kunnen worden.

Wat doe wij?

Zoals eten, voeding is voor ons fysieke lichaam is een liefdevolle aanraking voeding voor het energie lichaam. Liefdevol worden aangeraakt is een van onze eerste levensbehoeften. De meeste van ons zijn niet of nauwelijks liefdevol aangeraakt. Liefdevol, betekent aangeraakt worden vanuit zachtheid en overgave zonder oordeel over wie je bent of hoe je er uit ziet, zodat je kunt voelen dat je oké bent zoals je bent.

1 op 1 coaching 'een brug naar intimiteit':

In een relatie geeft knuffelen een gevoel van veiligheid en comfort. Door elkaar bewust te knuffelen raak je gevoeliger voor elkaars liefde. Door elkaar aan te raken kom je in elkaars territorium en zeg je met je knuffelgedrag ‘ik accepteer je, ik geef om je, jij mag mij aanraken’. Touch me again helpt je weer te kunnen verbinden met je jezelf, je partner of toekomstige partner, in een veilige atmosfeer zonder dwang en/of verplichtingen. Puur vanuit jou gevoel.

Workshops :

Eén van de belangrijkste voorwaarden om je goed en gelukkig te voelen is om regelmatig liefdevol aangeraakt te worden en aan te raken. Helaas schiet het daar vaak te kort. Knuffelworkshops zijn er om weer met elkaar te verbinden, door elkaar vol liefde aan te raken en te knuffelen. Dat doen we in een omkaderde, veilige setting waarbij we uit seksualiteit blijven. Zowel beginnende knuffelaars, die het nog heel spannend vinden, als ervaren knuffelaars die er geen genoeg van kunnen krijgen genieten volop van onze workshops.

Een knuffelworkshop is een workshop die gericht is op liefdevolle aanraking. De meeste mensen houden van knuffelen, maar komen er vaak minder aan toe dan ze graag zouden willen. Ook vinden veel mensen het spannend om te knuffelen. Deze workshop biedt hier een uitkomst voor, door een omgeving te scheppen waarin mensen zich veilig voelen om met elkaar te knuffelen. Zowel voor, tijdens als na een knuffelworkshop blijven we uit seksualiteit. In onze ervaring kunnen mensen zich daardoor nog veel verder ontspannen en overgeven, omdat ze weten dat er niets van ze verwacht wordt.

11406456_10153366688904938_5252971518033183255_o

Bij een knuffelworkshop knuffelen we. Dat spreekt voor zich :). Knuffelen is echter niet het enige dat we doen. Wij bieden oefeningen aan, om weer echt contact te maken met jezelf en met anderen. Dat kan een meditatie zijn, alleen of samen dansen, spelen, elkaar ontmoeten, we kunnen veel kanten op en elke workshop is anders.Je bepaalt zelf hoe intens een avond is. Sommige mensen vinden het heerlijk en duiker er diep in, om op een roze wolkje de workshop te beleven. Anderen vinden het wat spannender en doen rustiger aan. Allebei is prima.


Neem nu contact met ons op :


Voor meer informatieAgenda