Engel,

"Deze ervaring is mij in december 2014 gegeven, wist en weet nog steeds niet 100% Waarom ik hiervoor ben uitgekozen. Maar voel me erg vereerd."

Ik zat ik elke dag doe, achter Facebook een stukje te schrijven voor deze heerlijke liefdevolle site. Maar deze keer was anders, ik zat in m'n flow, alles gaat vanzelf. Ik type, maar m'n vingers gaan vanzelf, onbewust komen de letters op mijn scherm.. (intuïtief typen, ik lees later wel wat er op mn scherm is verschenen)

Ineens stopt alles, mijn lichaam verstijfd, mijn handen staan stil.
'Het is goed' hoor ik,
Wat is goed denk ik?
.....
Ineens voel ik op mijn rug, er word iets 'in' mij geplaatst, het doet geen pijn, het voelt 'ver-licht'. Links en rechts in mijn schouderbladen, wat is er aan de hand? Kan me niet bewegen, mijn vingers zitten vast op het toetsenbord, mijn ademhaling is rustig. Er is geen paniek, er is rust, 'het is goed'

Ok, mijn lichaam begint weer te bewegen, word me weer bewust van mijn omgeving, wat is er net gebeurt? Ik kijk om me heen niets te zien, maar voel nog steeds dat is iets gebeurt is in mijn rug. het gevoel dat er 2 uitstulpingen zitten aan mijn schouder bladen...

Ik sluit mijn ogen, wat mag ik niet "zien"? Intuïtief kijk ik nog een keer, nee dit kan toch niet? Waarom? Wat moet ik daar nu mee.?..

Ik heb 2 mooie vleugels gekregen, ik kan ze nog bewegen ook. O man ook dat nog...

Heb enige tijd nodig gehad om dit te relativeren, en te bekijken wat dezevleugels voor mij betekenen, heb de afgelopen maanden / jaar ermee gespeeld, geëxperimenteerd, en gevoeld..

Heb al meerdere keren getwijfeld aan wat er is gebeurt, maar de effecten van deze vleugels stijgen boven mijn eigen verwachtingen uit.
Heb al meerdere malen mensen (die dit niet weten, beter van niet) rustig gekregen door de vleugels om ze heen te slaan. (geen fysiek contact)

Ben er misschien zelf soms nog te voorzichtig mee, maar weet dat ik mijn vleugels mag spreiden, de liefde en het licht mag brengen.

Als ik de vleugels om mezelf heen sla voel ik de trillingen van de lucht verplaatsing, de energie die het uitstraalt, de harmonie.

Wat er gebeurt is weet ik niet, weet wel dat ik een mooie ervaring rijker ben. Ik ben dankbaar _/||\_

Wou dit graag met jullie delen. Heb er over lang over getwijfeld, maar mijn gevoel zegt dat het goed is....

Uit Licht en liefde,

Johannes. <3

Namasté
Loading Conversation