Ho'oponopono

Wil jij ook een persoonlijke Ho'oponopono ontvangen?

Voor €15- maak ik voor jou een op jou persoonlijk afgestemde Ho'oponopono. Een Mantra welke je kunt gebruiken om je oude patronen/programmeringen te doorbreken. Om zo te komen tot een betere versie van jezelf.


Neem contact met mij op via de contact pagina, zodat we telefonisch of via skype kunnen bekijken in welk deel van jou leven je graag verandering wil aanbrengen:

Contact


Testimonalials :


Mijn naam is Elise en ik ben al heel lang bezig om aan mijn zelf waarde en de waarde van het leven te verbeteren voor mezelf. Oude geloven moesten eruit en toen kwam ik Johannes tegen.

Na een gesprek waar dit gevoel vandaan kwam kwamen we op een blokkade terecht van bijgeloof en hoe ik dit zie als een slecht teken.

Hij schreef een ho'oponopono voor mij en ik begon hem meerdere malen per dag te halen en iedere keer weer voelde ik het gevoel minder worden, maar vooral het geloof dat ik slechte dingen zie of geen geluk verdien.

Mijn mantra heb ik op mijn werkplek en is aanwezig altijd in mijn leven.

Dank je wel Johannes.


Liefs, Elise


Ho'oponopono

Hoe zou jou leven er uit zien als je deze zelf zou kunnen creëren ?

Wat zou je anders doen als nu ?

Stel dat dit echt zou kunnen, wat heb je er dan zelf voor over?

Wat zou het toch mooi zijn als we zelf ons eigen leven kunnen inrichten precies zoals we dat zelf zouden willen. Wat zou de wereld dan toch een mooie plaatst zijn.

Maar waarom doen we dit eigenlijk niet? Wat houd ons tegen? Waarom maken we niet de stappen die nodig zijn om echt gelukkig te worden, en te doen wat we echt willen?

Verandering is weerstand zeggen en horen we altijd, dit zit in ons ‘geprogrammeerd’ dus tja waarom zouden we het dan proberen, en als we het zouden willen proberen, hoe doen we dit dan?

Is veranderen echt zo moeilijk? Laten we er eens induiken….

Ik ga in dit stukje mogelijk voor sommige mensen iets te ver in wat ik zeg, maar lees het aub met een open mind, voel de energie aan en kijk of je hier iets mee kunt. Je bent altijd welkom om door te gaan zoals je altijd al gedaan hebt, of je spring in het diepe en ervaart deze reis samen met mij.

In Hawai hebben ze een eeuwenoude traditie welke gebruikt word om te zuiveren. Deze traditie gaat ervanuit dat wij zelf 100% verantwoordelijk zijn voor wat wij mee maken en wat we be-‘leven’

Wat houd dat in 100% verantwoordelijk, dat houd in 100% verantwoordelijk, precies zoals ik het zeg.

Die mensen die naar doen tegen jou, het aantrekken van ‘verkeerde’ mensen in je leven, het gevoel hebben voor het ongeluk geboren te zijn, enz enz (wat je hier maar kunt invullen wat jou leven ‘negatief’ beïnvloed.

In deze traditie gaan we er van uit dat we al deze zaken kunnen ‘oplossen’ door onszelf te zuiveren. Door het in geprogrammeerde ‘programma’ (lees energie) te zuiveren, maak je plaats voor een nieuw programma, dat positieve veranderingen brengt. Vanuit het oogpunt dat we zelf volledig verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. Ook al lijken de negatieve invoeren van buitenaf te komen. Alles zit ‘in’ jezelf. _/||\_

Heeft deze traditie ook een naam? Ja deze heet Ho’oponopono

Ho’o betekend maken, doen, creëren

Pono betekend evenwicht, goedheid, juistheid, perfecte orde

Ho’oponopono is een methode om een situatie te helen door de perfecte orde en evenwicht te creëren.

Maar hoe doe ik dat dan? Dat is vast echt super moeilijk en moet ik eigenlijk vrij spiritueel en zweverig doen. Nee daar heb ik geen zin in hoor.

Nou eigenlijk is het basis principe van Ho’oponopono erg makkelijk :

Ik hou van je, het spijt me, vergeef me alsjeblieft, dank je.

Dat zijn de vier basis zinnen van Ho’oponopono, deze zinnen hebben de kracht om vanuit jezelf je wereld om je heen te veranderen. Als je wil dat een situatie veranderd, focus je dan op deze zinnen, vanuit je Hart en je innerlijke kind. En begin met reinigen, hoe vaak hoe lang?? Net zolang als dat nodig is, totdat je ziet en merkt dat de dingen daadwerkelijk veranderen. Totdat je daar bent waar je wilt zijn.

Veel mensen zullen merken dat zodra ze hiermee beginnen dat er regelmatig negatieve gebeurtenissen lijken voor te komen, ipv positieve, laat me dat even uitleggen.

Kijk eens naar een glas water dat al een tijdje onaangetast staat. Als je hier doorheen roert, dan zweeft er smurrie in rond en een deel hiervan stijgt naar de oppervlakte. Je dient te blijven reinigen om alle troep op te vangen. De programmering zit in onze geest verscholen in diepe en donkere plekken, dus voordat we het licht mogen ervaren kan het zijn dat we eerst onze duisternis aanstippen. Maar we moeten eerst dus de smurrie opruimen voordat we het water schoon krijgen.

Schoonmaken reinigt, Letterlijk!!

Dus start met reinigen, en ga voor je eigen gelukkige leven.

Wie doet er mee?

Ik hou van je,

het spijt me,

vergeef me alsjeblieft,

dank je.

Vanuit licht en liefde,

Johannes